Η συμμετοχή του Ερμή Σχηματαρίου στο πρωτάθλημα της Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του αποτελεί σταθμό για τον σύλλογο. Η διοίκηση της ομάδας αλλά και ο προπονητής, Νίκος Οικονόμου, θα κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατό προκειμένου την φετινή χρονιά όχι μόνο να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά και να αποδείξουν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί.

Την επιτυχία αυτή, οι ιθύνοντες του Ερμή Σχηματαρίου τη συνδύασαν με την παρουσίαση της εμφάνισης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

“Τιμούμε την ιστορία μας. Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησις!

Ο Ερμής Σχηματαρίου ετοιμάζεται να εκκινήσει μια νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τον βρει στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει μία απ’ τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας στη δεύτερη εθνική κατηγορία του μπάσκετ και γεμάτοι υπερηφάνεια φροντίζουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας, μέσα απ’ τον αθλητισμό.

Ο σύλλογός μας με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσιάζει τις νέες φανέλες για την αγωνιστική περίοδο στην Α2 Ανδρών. Σε μια χρονιά-σταθμός για την ιστορία της ομάδας μας, για όλους εκείνους που τιμούν και στηρίζουν τον Ερμή, η ιδιαιτερότητα στις εμφανίσεις μας αποτελεί για εμάς απαραίτητο στοιχείο για το ταξίδι στο όνειρο.

Θέλοντας να τιμήσουμε την ιστορία του τόπου μας, την ιστορία της δικής μας εστίας και οικογένειας, επιλέξαμε συνταξιδιώτη μας στο παρκέ της ανταγωνιστικής κατηγορίας, το σύμβολο του δήμου μας την Ταναγραία Κόρη. Στην αριστερή πλευρά των φανελών, στην πλευρά της καρδιάς, η Ταναγραία Κόρη όχι μόνο θα κοσμεί με την παρουσία της τις εμφανίσεις μας αλλά ταυτόχρονα θα προασπίζει τον πολιτισμό.

Οι Ταναγραίες κόρες είναι περίφημα αρχαία ελληνικά έργα πλαστικής τέχνης που προέρχονται από τα κοροπλαστικά εργαστήρια της Τανάγρας και παρουσιάζουν ως επί το πλείστον ευγενείς κυρίες, πρότυπα ιδανικής ομορφιάς και μόδας της εποχής τους.

Η εν λόγω φιγούρα θα ομορφαίνει τις εμφανίσεις μας και θα αναδεικνύει την ιστορία της περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα ! Γιατί ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι στοιχεία αλληλένδετα, είναι για εμάς προτεραιότητα δίνοντας παράλληλα το κίνητρο στις νεότερες γενιές να αγαπήσουν την ιστορία του τόπου τους !!

Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός , και ο πολιτισμός είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!

ΥΓ. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο κεντρικός χορηγός της φανέλας μας “…