Στην Ελλάδα, την Βοιωτία και τον Ερμή Σχηματαρίου της Ελίτ Λίγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός Τσάρλι Ντάνιελς.

Παράλληλα, την έναρξη της συνεργασίας του με τους Σάββα Γεωργιάδη, Στέφαν Μπόζιτς και Γιώργο Μούντριχα έκανε γνωστή ο Ερμής Σχηματαρίου με επίσημη ανακοίνωσή του το απόγευμα της Τετάρτης (25/10).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Σάββα Γεωργιάδη, Στέφαν Μπόζιτς και Γιώργο Μούντριχα εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι τρεις αθλητές παίρνουν την ευκαιρία από τον σύλλογό μας να βρεθούν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση, άπαντες αξίζουν την ευκαιρία τους και ο Ερμής μας εξακολουθεί να αποτελεί ένας εκ των συλλόγων που δίνει ευκαιρίες σε αθλητές να βρεθούν στο υψηλό επίπεδο!

 

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Charlie Daniels, ο οποίος αποτελεί τον δεύτερο Αμερικανό της ομάδας μας και συνάμα τον τρίτο της ιστορίας μας!

Ο Daniels έχει ύψος 2.07, αγωνίζεται στη θέση του center και προηγούμενη ομάδα του αποτελεί η New Bayazet από την Αρμενία.

Σε δήλωσή του, ο Αμερικανός άσος ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ερμή και συνεχίζω την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα».