Ο Κώστας Εζόμο επέστρεψε φέτος μετά από αρκετά χρόνια στην… ομάδα της καρδιάς του, τον Ερμή Σχηματαρίου, με στόχο να την ενισχύσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Ανδρών. 

Ο έμπειρος “ψηλός” μίλησε την Δευτέρα (12/9) στο επίσημο site του συλλόγου της Βοιωτίας και στάθηκε τόσο στην έλλειψη φόβου που επικρατεί στην ομάδα του όσο και στη σεζόν που αναμένεται να λάβει χώρα σε μερικές εβδομάδες.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Το ρόστερ αποτελείται από παιδιά που δεν φοβούνται τη δουλειά. Ούτε οι μικροί, ούτε οι μεγάλοι, επομένως δεν φοβόμαστε απολύτως τίποτα.

Για το επίπεδο που θα αγωνιστεί φέτος ο Ερμής: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και έχει δρόμο μπροστά του, αλλά πιστεύω στην ομάδα. Να δώσουμε όλοι το 100% του εαυτού μας. Οι παίκτες, το staff, η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Για τους στόχους του: «Θέλω να καταφέρω να είμαι ξανά σε αγωνιστική φόρμα, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για την οπτική του ματιά στο πρωτάθλημα της Α2: «Είναι σκληρό πρωτάθλημα με πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά και με νεαρούς που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Φέτος υπάρχουν και οι προσθήκες των Αμερικανών και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί».

Για τον κόουτς Οικονόμου: «Έχω συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς ένα καλοκαίρι. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι δείχνει συνεχώς στους παίκτες πως πιστεύει σε αυτούς».

Για την πρόταση που είχε και πέρυσι για την επιστροφή του στην ομάδα μας: «Λόγω προγράμματος δεν μπορούσα να ακολουθήσω πέρυσι. Φέτος άλλαξαν λίγο τα πράγματα και ήρθα για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Να βάλουν όλοι ένα λιθαράκι για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να καθιερωθεί στο υψηλό επίπεδο».