Σε ένα όμορφο και πολύ ενδιαφέρον -ειδικότερα για το στάδιο της σεζόν το οποίο διανύουμε- παιχνίδι, η ΦΕΑ Ν.Φ/Ν.Χ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΝΕ Μεγαρίδος με 77-71 ,σε ένα φιλικό ματς που έλαβε χώρα στην έδρα της στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. 

Αν και το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει όταν γίνεται λόγος για φιλικά παιχνίδια, ειδικότερα με ένα μήνα απόσταση σχεδόν πριν από την έναρξη της “κανονικότητας” και των επίσημων ματς, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η ΝΕΜ έφτασε πλέον τις 3 σερί ήττες στο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί στο επερχόμενο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη αρχικά με τον ΚΑΟ Κορίνθου της Γ Εθνική στις 16 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια με έναν εκ των Πανελευσινιακού (Β Εθνική) ή Ακαδημίας Ελευσίνας (Α ΕΣΚΑΝΑ) στις 17 Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη μεριά, η ΦΕΑ έδωσε την 4η φιλική της μάχη για τη φετινή σεζόν λίγες ημέρες μετά από ένα επίσης δυνατό τεστ στη Νέα Σμύρνη με τον τοπικό ΑΟΝΣ “Ο Μίλων” της Β Εθνικής, όπου δεν κρατήθηκε σκορ.

Μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Χαλκηδόνα, Unknown International BC, Μίλωνα και ΝΕΜ.