Άπαντες στον Ερμή Σχηματαρίου ανυπομονούν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να δουν την ομάδα του Νίκου Οικονόμου να αγωνίζεται στα “σαλόνια” του πρωταθλήματος της Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στις 8/10 και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, εντός έδρας, του Ερμή Σχηματαρίου κόντρα στην ομάδα στην ομάδα της Φιλαθλητικής Ένωσης Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Στις 12/10 εντός έδρας θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδος το Ψυχικό.

Στις 10/6 αποκτήθηκε ο Γιώργος Νάκης, ο οποίος είχε αγωνιστεί και παλιότερα στην ομάδα του Σχηματαρίου, ενώ έχει περάσει και από τις Καλαμάτα, Καρδίτσα και ΕΦΑΟΖ (Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου).

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε, ύστερα από την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ιθύνοντες του Ερμή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος και για τον προπονητή Νίκο Οικονόμου. Τέλος, τόσο ο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να διατηρήσουν τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Νάκη:

Για την επιστροφή του στον Ερμή: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κι ανυπομονώ να δω την πορεία της ομάδας. Η επιστροφή μου βασίστηκε στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα, αλλά και τους λόγους που με έκαναν να εμπιστευτώ ο ίδιος τον Ερμή”.

Για το ρόστερ: “Το ρόστερ μας δείχνει ανταγωνιστικό και θεωρώ πως θα μπορεί να βελτιώνεται έως την τελευταία αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος”.

Για τους στόχους του: “Θέλω να βελτιώνομαι μέσα από την ομάδα και να τη βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι της”.

Για τον κόουτς Οικονόμου: “Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο μπορείς να μάθεις πολλά αγωνιστικά και μη. Είναι μεγάλη ευκαιρία και τιμή που τον έχω προπονητή μου”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να διατηρήσει τον κόσμο δίπλα της. Σε μία περιοχή σαν τη δική μας, μία γεμάτη έδρα μπορεί να φέρει νίκες και θα τις χρειαστούμε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών”.