Λίγες ώρες μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ντάγιου, ο Ηρακλής ανακοινώνει και την απόκτηση του Μιχάλη Λιάπη.

Ύστερα από ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στην Α2.

 

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Ο Μιχάλης Λιάπης επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ!

Το τμήμα Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ανακοινώνει την ένταξη στην Ομάδα μας του Μιχάλη Λιάπη (27, 1.92, γκαρντ) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και επίτευξη των στόχων, ομαδικών και ατομικών. Μιχάλη καλώς ήλθες και πάλι στο Ιβανώφειο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ημερ/νία Γέννησης: 11/03/1995

Ύψος: 1,92

Θέση: SHOOTING GUARD

Εθνικότητα: Ελληνική

Προηγούμενες Ομάδες: ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Πολιτέκνικα Ιάσι, Γκρίνταβικ, ΗΡΑΚΛΗΣ, Κουγερέδο, Κολοσσός, Μεσολόγγι

Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ΕΟ Σταυρούπολης. Το 2009 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και το 2011 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ανδρική ομάδα.

Εκεί έμεινε ως το 2016, καθώς εκείνο το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρόδο, για λογαριασμό του Κολοσσού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρουμανία και την Πολιτέκνικα Ιάσι, ενώ το καλοκαίρι του 2018 αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Ισλανδία και την Γκρίνταβικ.

Τη σεζόν 2018/19 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ, τον οποίο βοήθησε στο πρωτάθλημα της Α2 για την επιστροφή στην φυσική του θέση, στην Α1, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Ισπανία και την Κουγερέδο. Συνέχισε στον Κολοσσό Ρόδου, πέρσι στο Μεσολόγγι και φέτος επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ!

Μιχάλη, καλή δύναμη, θα είμαστε στο πλευρό σου στα πάντα!