Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα (21/11) με κάθε επισημότητα ο Νίκολα Μαλέσεβιτς, με τον Σέρβο φόργουορντ, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ωρών, να είναι ο αντικαταστάτης στις θέσεις των ξένων του Τζάστιν Μπέικερ, τον οποίο ευχαρίστησε παράλληλα ο Γηραιός για την κοινή τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Ελίτ Λίγκ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Νίκολα Μαλέσεβιτς στον ΗΡΑΚΛΗ

Το τμήμα Μπάσκετ καλωσορίζει στην Ομάδα τον Σέρβο φόργουορντ Νίκολα Μαλέσεβιτς, ο οποίος θα την ενισχύσει ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Νίκολα είναι γεννημένος στο Ούζιτσε της Σερβίας στις 25 Αυγούστου 1989 και είναι ύψους 2.02.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Ρόουντ Άιλαντ και έκτοτε έχει πλούσια εμπειρία και θητεία σε αρκετές ομάδες (αρχικά στη Σλόμποντα Ούζιτσε, με 22 π.μ.ο. και 6 ριμπ.μ.ο., Σλασκ Βρότσλαβ το 2014 (8,7 π.μ.ο., 3,4 ρ.μ.ο.), Στεάουα Βουκουρεστίου το 2017 (14,8π.μ.ο., 4,3 ρ.μ.ο., 37% τρίποντο), ΟΚΚ Βελιγραδίου το 2019, Βολουντάρι το 2020, μετά στην Πέλιστερ ως το 2022, όπου και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην φημισμένη Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ(7π.μ.ο.).

Ο αθλητής αναμένεται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αύριο Τετάρτη (22/11) αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις ώστε να ενισχύσει την Ομάδα στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Τζάστιν Μπέικερ για την καλή διάθεση που επιδεικνύει ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για την Ομάδα και τον ίδιο και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.