Χωρίς τους Αλέξανδρο Προίσκο και Γιάννη Μερμίγκη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς την ίδια στιγμή που οι Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος και Στέργιος Πράπας απέχουν από το 100% τους ταξιδεύει για το Μεσολόγγι ο Ηρακλής εν όψει του αυριανού (11/11) αγώνα για την 7η στροφή της Ελίτ Λίγκ κόντρα στον τοπικό Χαρίλαο Τρικούπη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Με αρκετά προβλήματα αναχώρησε για το Μεσολόγγι η Ομάδα μας ενόψει του αυριανού (11/11, 16:00, ζωντανά απ’το κανάλι της ΕΟΚ στο Youutube) αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο Θανάσης Γιαπλές δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Προίσκο, που συνεχίζει τη θεραπεία του στον αστράγαλο (βαρύ διάστρεμμα, οστικό οίδημα) και τον Γιάννη Μερμίγκη που έχει τράβηγμα στη γάμπα και κάνει, επίσης, θεραπεία για να προλάβει τον επόμενο αγώνα.

Δεν προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, που θα δοκιμάσει να παίξει, και ο Στέργιος Πράπας που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και είχε υψηλό πυρετό από προχθές. Είναι όμως διαθέσιμος από σήμερα.

Η Ομάδα προπονήθηκε σήμερα στο Ιβανώφειο και μετά αναχώρησε για το Μεσολόγγι.