Ο Ηρακλής μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την απόκτηση κάποιου παίκτη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείται. Μάλιστα ο Παντελής Μπούτσκος κοιτάζει πολύ καλές περιπτώσεις παικτών, που θα βοηθήσουν τον Γηραιό να πετύχει τον στόχο του στην Α2, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση ενός παλιού τους γνώριμου και συγκεκριμένα του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, την στιγμή που τελευταία του χρονιά στο Ιβανώφειο ήταν το 2018-19 όταν κι ο Ηρακλής εξασφάλισε την άνοδό του στην Μπάσκετ Λιγκ.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος άσος φόρεσε την φανέλα του Μεσολογγίου, με το οποίο μέτρησε 7,8 πόντους κι 3,7 ριμπάουντ, ενώ αποτελούσε βασικό πυλώνα στο ροτέισον του Ηλία Μούτσιου. Μάλιστα οι Αιτωλοακαρνάνες προσπάθησαν να τον κρατήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Απόλλωνα Πάτρας να δείχνει επίσης ενδιαφέρον για τον παίκτη, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση περαιτέρω. Τέλος ο άλλοτε άσος του Κολοσσού έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στην Α1, ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Α2 που κοίταξαν την περίπτωσή του.