Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πιθανότητες το Μεσολόγγι να κληθεί να πάρει την θέση του Ψυχικού στην Α1, εκείνο συνεχίζει ακάθεκτο τον σχεδιασμό του για την Α2. Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας μπορεί να έχει να διαθέσει ελαφρώς λιγότερους οικονομικούς από ότι πέρυσι, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να κινηθεί στην απόκτηση ποιοτικών παικτών.

Έτσι το σύνολο του Ηλία Μούτσιου είναι έτοιμο να αποκτήσει τον Νίκο Χουχούμη, ο οποίος είναι ένας πολύ ικανός γκαρντ, που διαθέτει σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο του σκοραρίσματος. Ο 26χρονος άσος και μέλος της Εθνικής 3on3 αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στα Χανιά και ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην περυσινή πορεία των Κρητικών.

Ακόμη ένα στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Χουχούμη είναι κι η εμπειρία που έχει από το επίπεδο της Α2, καθότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Κατηγορία.  Τελευταία σεζόν στο εν λόγω πρωτάθλημα για τον άλλοτε άσο των Χανίων ήταν το 2019-20 όταν και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αφού μέτρησε 10,9 πόντους με το διόλου ευκαταφρόνητο 36,7% στο τρίποντο.