Η… τρέλα στα σπλάχνα της ΦΕΑ Ν.Φ/Ν.Χ καλά κρατεί, με την ιστορική άνοδο -για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία της- στο επίπεδο της Α2 Ανδρών εδώ και μερικές ημέρες να συνεπαίρνει φυσικά άπαντες στον οργανισμό της πρωτεύουσας. 
Έτσι, ο μαέστρος του όλου εγχειρήματος, ο προπονητής Αλέξης Καρατζάς, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με το δικό τους λιθαράκι στην επίτευξη αυτού του τρομερού κατορθώματος, ενώ την ίδια στιγμή χαρακτήρισε τον προβιβασμό από τη Β’ Εθνική στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία ως τη μεγαλύτερη ημέρα της μπασκετικής του ζωής.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
“Μια βδομάδα μετά τη μεγαλύτερη μέρα της μπασκετικης μου ζωής.. θα μπω κατευθείαν στο θέμα… 
Ουτε στα πιο παλαβά μας ονειρα /σχέδια δεν σκεφτήκαμε ότι θα ακουμπούσαμε την Α2 το 2017.. Ηταν ένα όνειρο που δεν είχε καθόλου καλές πιθανότητες να συμβεί.. 5 χρόνια μετά… 4 ανοδοι 95 νίκες σε περίπου 110 επίσημα ματς.. μια απίθανη πορεία και μια μεγάλη ανάγκη να πω κάποια ευχαριστώ…πάμε.. 
Ευχαριστώ όλους τους παικτες μας που πέρασαν και έδωσαν τα πάντα σε αυτή τη 5ετια. Αγάπησαν την ομαδα και ο καθένας ξεχωριστά έχει το δικο του μερίδιο σε αυτή την επιτυχία . 
Ευχαριστώ τη διοίκηση και τη δημοτική αρχή της πόλης μας Spiros ΔΙΟΝΥΣΗΣ Καίτη που πάντα ήταν εκεί.  Χωρίς φανφάρες και υποσχέσεις που δε μπορούσε να κρατήσει, έταζε λίγα και εκανε πάντα και λίγα περισσότερα για να μην γκρινιάζω. Καμία πίεση, κανένα άγχος, παρά μόνο εμπιστοσύνη τυφλή, δεν άκουσα ποτε μια παράξενη κουβέντα από κανέναν. ΕΝΑ special εξτρα Ευχαριστώ στη προεδρο Κυρία Ελένη μας Ελένη Νικολέτου .!
Ευχαριστώ τον Θανάσης Κοσσύφης  που ήταν παρων την πρώτη χρόνια στα αλώνια ,και θα είναι κοντά και και στην πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας της ομαδας μας στα σαλόνια.Κανείς δεν περισσεύει, η στιγμή είναι μεγάλη και είναι τώρα!!
Ευχαριστώ τους ανθρώπους μου… χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε κάνει τπτ.. ΣΩΤΟ κατι παραπανω απο αδερφος. Nicos Dimitrakis  13 χρονια μαζι και συνεχίζουμε, Andreas Karakatsanis  2 χρόνια μαζί αλλά είναι σαν 13..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μου.. ξεκινήσαμε δειλά φοβισμένα.. πρώτη φορά Β εθνικη.. χωρίς πολλές πολλές εμπειρίες και κάθε βδομάδα και καλύτεροι.. Ξεκινήσαμε για σωτηρία και κάναμε κούρσα πρωτάθληματος με ένα πρέπει που κάνεις δεν μας έβαλε… είστε απίστευτοι..  τα ευχαριστώ είναι λίγα.
Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνος Ρωμοσιός  γιατί απλά χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα όσα έγραψα. Μπασκετικός μου αδερφος, συννενοουμαστε χωρις να μιλαμε,ο άνθρωπος που πάντα χαμογελούσε και ελεγε μπορούμε… πάμε.. κλειστον..  προχωράμε.. 
Τέλος… ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dimitris Menoudakos …ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ..
ΦΕΑ Α2″.