To Mαρούσι απέφυγε τα play-out την τελευταία στιγμή και πλέον σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, με στόχο να έχει ακόμη καλύτερη πορεία. Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων “χτενίζει” προσεκτικά την αγορά και έχει καταλήξει σε ορισμένους μεταγραφικούς στόχους, που θα βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένας παίκτης που η ομάδα των Βορείων Προαστίων ενδιαφέρεται και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, ούτως ώστε να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών είναι ο Ηλίας Θεοδώρου. Ο 27χρονος ψηλός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του Τρίτωνα, φτάνοντας ένα ματς πριν την άνοδο στην Α1.

Ο άλλοτε άσος του Ψυχικού αποτέλεσε μία πολύ καλή λύση για την frontline της ομάδας του Μιχάλη Μιχελάκου, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για λογαριασμό του Ιωνικού. Ο Θεοδώρου μέτρησε 6,6 πόντους (53,4% δίποντο, 43,3% τρίποντο), ενώ μάζευε 4 ριμπάουντ. Πλέον απομένει να δούμε αν το φλερτ των δύο πλευρών θα καταλήξει σε γάμο και ο Θεοδώρου επιστρέψει στα Βόρεια Προάστια έπειτα από την επιτυχημένη θητεία του στο συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα.