Mετά τις μεταγραφές των Καραγεωργίου και Γεωργαλά υπήρξε ένα διάστημα στασιμότητας στον Κόροιβο, ωστόσο οι μεταγραφικές μηχανές της ομάδας της Αμαλιάδας φαίνεται πως παίρνουν και πάλι μπροστά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του basketblog.gr, οι Ήλειοι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με τον Θοδωρή Καρρά (1997, 2,10μ), ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Καρδίτσα.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια της Basket League και μέτρησε δύο πόντους και 1,8 ριμπάουντ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2021-22 συνεργάστηκε στους Θεσσαλούς με τον νυν προπονητή της Αμαλιάδας Δημήτρη Λιόγα και μάλιστα κατέκτησε μαζί τους το πρωτάθλημα της τότε Α2 (ο Καρράς τότε σημείωνε 6,2 πόντους και 5,1 ριμπάουντ).

Παράλληλα ο διεθνής με τις Μικρές Εθνικές ομάδες έχει υπάρξει επίσης για δύο χρόνια και μέλος του ΠΑΟΚ, ενώ η κορυφαία χρονιά της καριέρας του ήταν το 2020-21 στον ΑΣΚ όταν και σε 19 παιχνίδια αρίθμησε 9,4 πόντους και 4,9 “σκουπίδια”. Με αυτήν την επικείμενη μεταγραφική κίνηση ο Κόροιβος θα ενισχύσει περαιτέρω την ρακέτα του, καθότι στην θέση “5” έχει ήδη αποκτηθεί και ο επίσης ποιοτικός και νεαρός Φώτης Γεωργαλάς.