Έπειτα από πολύ ψάξιμο και την εξέταση δεκάδων παικτών, ο Κόροιβος κατέληξε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2022-23. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο, τον Πέτρο Νοέα.

Ο Κόροιβος απέκτησε τον 35χρονο φόργουορντ (1987, 2.06), ο οποίος έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική με τη Σφήκα Αμαλιάδας, αλλά έχει υπάρξει και στο παρελθόν παίκτης του Κόροιβου και συγκεκριμένα τη διετία 2012-2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από 8 χρόνια και την μεγαλειώδη άνοδο στην Basket League το 2014 , όπου αποτελούσε βασικό μέλος της χρυσής αυτής ομάδας, η διοίκηση του Α.Σ.Α Κόροιβος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πέτρου Νοέα στην αθλητική οικογένεια του Κοροίβου με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Μετά την διετία 2012-14 ο Πέτρος αγωνίστηκε με την σειρά στις ομάδες του Αρκαδικού, Προμηθέα ,Πανιωνίου , Ψυχικού , Διαγόρα Δρυοπιδέων και Ολυμπιακού Β, πανηγυρίζοντας 4 σερί ανόδους μαζί με την άνοδο του 2014 με τον Κόροιβο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Τα 2 τελευταία χρόνια λόγω μόνιμης διαμονής στην περιοχή μας αγωνίστηκε στην Γ’Εθνική κατηγορία με τα χρώματα της Σφήκας.

Ο Πέτρος έχει γεννηθεί το 1987 και έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται ως forward.

Καλώς ήρθες Πέτρο…..».