Ο Πανερυθραϊκός είδε το καινοτόμο project που επιχείρησε στα πρότυπα του NCAA να πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό, διότι η ομάδα τερμάτισε στην έβδομη θέση του Πρωταθλήματος της Α2 με ρεκόρ 16-12 και παράλληλα ανέδειξε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Έπειτα από αυτήν την πολύ επιτυχημένη σεζόν ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων θέλει να διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος του κορμού της, με τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη να είναι μία από τις προτεραιότητες των “ερυθρολεύκων”.

Όπως φαίνεται η επιθυμία του Πανερυθραϊκού να κρατήσει τον 25χρονο PF/C θα γίνει πραγματικότητα, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για μία ακόμη σεζόν. Άλλωστε ο άλλοτε άσος του Αγρινίου πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 11,3 πόντους και 7,6 ριμπάουντ μέσο όρο.

Μάλιστα ο Σταματογιάννης ήταν ο πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης από την ομάδα της Ερυθραίας, καθότι συγκέντρωνε 14 μονάδες ανά αγώνα, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό Παναγιώτη Τσάμη να ακολουθεί με 12,4. Όπως απορρέει από το ρεπορτάζ είναι εξαιρετικά πιθανό αν όχι βέβαιο ότι ο Πανερυθραϊκός θα καταφέρει να διατηρήσει κι άλλους παίκτες από το φετινό ρόστερ, με στόχο μία ακόμη καλύτερη πορεία την νέα σεζόν.