Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας στον κόσμο της Α2 Ανδρών, οι δρόμοι των ΓΣ Αμαρουσίου και Παντελή Κανέλλη στο εξής θα ακολουθούν διαφορετική κατεύθυνση, με την ομάδα των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας να ανακοινώνει το διαζύγιο στη σχέση τους με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Τρίτης (27/12).

Ο έμπειρος φόργουορντ (42 ετών, 2.00 μέτρα) πρόλαβε να εμφανιστεί φέτος μόλις σε ένα ματς με το Μαρούσι στην Elite League γράφοντας μια ασίστ, ενώ κατά μέσο όρο από το 2017 μετράει με την ομάδα της Αθήνας 4 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η στιγμή του αποχωρισμού είναι πάντα δύσκολη και όταν πρόκειται για ένα από τους στυλοβάτες της αναγέννησης της Ομάδας μας από τις στάχτες της το συναίσθημα είναι ακόμα πιο έντονο.

Ο Pantelis Kanellis μπορεί να μην συνεχίσει να βρίσκεται εντός του παρκέ του Αγίου Θωμά, αλλά θα είναι ο διαχρονικός Παντέλος μας και ένας παντοτινός φίλος της Ομάδας μας.

Παντελή Κανέλλη σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για την Ομάδα μας και σου ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες στον κάθε στόχο που θα βάζεις στη ζωή σου από εδώ και πέρα. Η θέση σου στις τάξεις του ΓΣΑ θα παραμένει πάντα έτοιμη να σε υποδεχθεί.