Τα δικά τους εύσημα έδωσαν στους Μαρούσι και Τρίτωνα οι γενικές αρχές των ΕΣΑΚΕ, Άρη, Νίκης Αμαρουσίου και Κοροίβου Αμαλιάδας μετά και την ιστορική τους άνοδο – επιστροφή στα σαλόνια της Basket League.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ συγχαίρει τον Τρίτων Cargo Hellas Forwarding και το Maroussi Basketball για την άνοδό τους στην Basket League

 

Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδας συγχαίρει τον ΓΣ Αμαρουσίου Maroussi Basketball καθώς και τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ Τρίτων Cargo Hellas Forwarding για την άνοδο τους στην Basket League, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά.
Επίσης συγχαίρουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Hellenic BasketBall Federation για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Final-4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος συγχαίρουν τον πρωταθλητή της Elite League Γ.Σ. Αμαρουσίου και τον δευτεραθλητή Α.Ο. Τρίτων, δύο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ που πήραν το «εισιτήριο» για την Basket League.

 

Συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Αμαρουσίου

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου συγχαίρει τον συντοπίτη Γ.Σ. Αμαρουσίου για την κατάκτηση του τίτλου στην Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και την επιστροφή στην Basket League έπειτα από 11 χρόνια.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο ο Γ.Σ.Α. να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη μας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ!