Στις ΗΠΑ και το SFBA Trinity prep High School του Λας Βέγκας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 17χρονος Πάρης Παπαδάτος.

Ο αθλητης ήρθε φέτος στον ΑΟΝΣ Ο Μίλων με μεταγραφή από το Περιστέρι ενώ είχε περάσει και από το Παλαιό Φάληρο αλλά δεν έμεινε πολύ και έφυγε για Αμερικη.

Ο αδερφός του που και αυτός φέτος εντάχθηκε μετα την μεγάλη πορεία του με το Περιστέρι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έμεινε.

Να θυμίσουμε οτι πάνω απο 4-5 παικτες αποκτήθηκαν φετος στην εφηβική ομάδα του συλλόγου από άλλες ομάδες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Πάρης Παπαδάτος στο SFBA Trinity prep High School στο Las Vegas.

Ο Πάρης Παπαδάτος δέχθηκε υποτροφία από το SFBA Trinity prep High School στο Las Vegas και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που δουλεύει με μεθοδικότητα και στόχευση ώστε τα παιδιά να ετοιμαστούν για το επόμενο βήμα που είναι το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Πάρης θα προσπαθήσει υπό την καθοδήγηση του κόουτς Γκρεγκ Λόκριτζ να εξελίξει τις ικανότητες του, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στο NCAA. To γυμνάσιο του βρίσκεται στην περιοχή Summerlin λίγο έξω από το Las Vegas και στη διάρκεια της σεζόν θα δώσει περισσότερα από 40 παιχνίδια, σε διάφορα τουρνουά ανά την Αμερική.

Ο 17χρονος γκαρντ πήρε το βάπτισμα του πυρός στο πολύ δυνατό τουρνουά border league, στο οποίο αγωνίσθηκαν μερικά από τα καλύτερα ταλέντα του Αμερικανικού μπάσκετ.

Ο Πάρης Παπαδάτος στη σύντομη παρουσία του με τα χρώματα της ομάδας μας στις προπονήσεις και στους αγώνες των προκριματικών φάσεων του Rising Stars έδειξε ότι πρόκειται για ένα ατόφιο ταλέντο και για έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Με χαρά και περηφάνια η οικογένεια του Μίλωνα εύχεται στον Πάρη υγεία και να πετύχει τα όνειρα του!

Καλή επιτυχία Πάρη!