Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Μεγαρίδα, καθότι η ομάδα της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της και με τον Μηνά Παπαγιάννη (2002, 2,02). O 21χρονος άσος μέτρησε 5,8 πόντους και 6,7 ριμπάουντ, κάνοντας την διαφορά με την αθλητικότητά του, ενώ πλέον καλείται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την Δάφνη Δαφνίου, το Μαρούσι και φυσικά την ΝΕΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα παραμείνει ένας από εμάς!
Ο Μηνάς Παπαγιάννης αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση αθλητή στη σύγχρονη ιστορία της Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C.. Δεν είναι μόνο το ταλέντο που έχει ή ο χαρακτήρας του. Είναι ένας από εμάς. Είναι παιδί των Μεγάρων και για όλες τις ομάδες που δεν ανήκουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, όταν παίζουν δικά μας παιδιά, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να είμαστε περήφανοι. Δυστυχώς όμως όλες οι ιστορίες έχουν ένα τέλος.
Ο Μηνάς Παπαγιάννης τίμησε τη 🔥 στην πιο δύσκολη χρονιά της, στην πρώτη της σεζόν στην Elite League και με τις παραστάσεις που είχε τα προηγούμενα χρόνια βοήθησε και με το παραπάνω για να έχουμε την πορεία που είχαμε στη σεζόν.
Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν…!
Once a member of the 🔥, always a member of the 🔥