Ο Τρίτων μπορεί να έκανε τα εύκολα – δύσκολα χθες απέναντι στον Τρίτωνα, ωστόσο επικράτησε σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πιάσει κορυφή στην βαθμολογία. Το συγκρότημα του Μιχάλη Μιχελάκου επικράτησε ξανά χάρις στην εξαιρετική του αμυντική λειτουργία, ωστόσο βρήκε τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν κυρίως από μία τριάδα παικτών (Manojlovic, Myers, Καμπερίδης). Πάντως ο παίκτης που άφησε σε μεγάλο βαθμό το αποτύπωμά του στο παρκέ ήταν αναμφίβολα ο Μιχάλης Καμπερίδης, ο οποίος αποτέλεσε έναν άλυτο γρίφο για την άμυνα του συνόλου του Γιώργου Ζαφειρούδη.

Για του λόγου το αληθές ο πολύ ποιοτικός PF έκανε την διαφορά κάτω από τα δύο καλάθια, καθότι ήταν ασταμάτητος στον τομέα του σκοραρίσματος με 20 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (7/12 σουτ | 2/3 τρίποντα), την στιγμή που η συνεισφορά του ήταν πολύτιμη και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, διότι μάζεψε έξι ριμπάουντ και έδωσε μία ασίστ, ενώ υπέπεσε σε τρία λάθη εξαιτίας και των πολλών κατοχών που διαχειρίστηκε. Με αυτόν τον τρόπο ο προπονητής του τον διατήρησε στο παρκέ για 31 λεπτά, με τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ να μαζεύει σε αυτό το διάστημα 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και να αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Βέβαια ο πολύπειρος ψηλός από την αρχή της χρονιάς βρίσκεται σχεδόν μονίμως μέσα στους διακριθέντες του Τρίτωνα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι καλείται να ανεβαίνει ακόμη και στο 5 εξαιτίας της λειψανδρίας που υπάρχει στην γραμμή των ψηλών των Σεπολιωτών. Για την ακρίβεια κατά την διάρκεια της σεζόν σημειώνει 12,9 πόντους και μαζεύει 7,6 ριμπάουντ μέσο όρο, ωστόσο τον μήνα που διανύουμε είναι σεληνιασμένος, καθότι σε αυτά τα επτά τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει εκτοξεύσει τα νούμερα του.

Σύμφωνα με την γλώσσα των αριθμών, στο χρονικό διάστημα που θέσαμε μετρά 16,3 πόντους και 8,3 “σκουπίδια” ανά παιχνίδι , ενώ ειδική μνεία αξίζει η κομβική συμβολή του στην παραγωγικότητα της ομάδας. Άλλωστε ο Καμπερίδης έχει την δυνατότητα να απειλήσει το ίδιο καλά τόσο με πρόσωπο όσο και πλάτη στο καλάθι, την στιγμή που διαθέτει και συνεπές περιφερειακό σουτ. Έτσι ο περιορισμός του από τις αντίπαλες άμυνες φαντάζει αρκετά δύσκολος, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αν συνεχίσει σε αυτές τις πολύ υψηλές στροφές τότε θα εξακολουθεί να συνθέτει ένα τρομερό δίδυμο στις θέσεις 4-5 με τον Παναγιώτη Τσάμη και παράλληλα θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα του να ελπίζει βάσιμα για την κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα.