Τις δηλώσεις του έκανε μετά την μεγάλη νίκη – άνοδο στη Βasket League κόντρα στο Ψυχικό ο κόουτς Μιχελάκος, με τον τεχνικό του Τρίτωνα να τονίζει πόσο σημαντική είναι η επιστροφή αυτή στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία για τον σύλλογο των Σεπολίων.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οι στιγμές είναι ξεχωριστές. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτό το λόγο που καλούμαι να κάνω. Είμαι εντυπωσιασμένος, εκστασιασμένος από τους παίκτες μου, από τη νοοτροπία και τη συνέπειά τους. Πολλές φορές τους ώθησα έξω από τα όρια, αλλά τους βγάζω το καπέλο. Είναι εκπληκτική στιγμή για τον Τρίτωνα, μετά από ένα ταξίδι τόσων ετών, να μπορούμε να μιλάμε ότι θεωρούμαστε ομάδα της Basket League.

Έχουμε πολλούς πρωταγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θέλω να σταθώ στους ανθρώπους που μας στήριξαν σε εύκολες και δύσκολες στιγμές. Θέλω να συγχαρώ το Ψυχικό και τον κόουτς Ρεμεντέλα. Ήταν ένας άξιος αντίπαλος. Πέρσι χαμογέλασαν εκείνοι, φέτος ήταν η σειρά μας. Για μένα μετά από 13 χρόνια στον σύλλογο που γαλουχήθηκα και ανδρώθηκα, είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που ζω. Ο Τρίτων έκανε πέρσι μια προσπάθεια, είναι μια ομάδα λαϊκής βάσης. Δεν χρειάζεται να πω τι σημαίνει για τα Σεπόλια να έχουν μια ομάδα στην Α1.

Η Elite League είναι μια κατηγορία που έχει έρθει πιο κοντά στα επαγγελματικά δεδομένα, με τις αλλαγές που έκανε η ομοσπονδία και αυτή τη φοβερή γιορτή που έγινε σήμερα. Οι παίκτες μου με έβγαλαν ασπροπρόσωπο 100%, όλη τη χρονιά. Τα νιάτα, η φιλοδοξία, το κίνητρο και η αυτοπεποίθηση μάς κουβάλησαν όλη τη χρονιά».