Στον ΑΟΝΣ Ο Μίλων αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Δημάκος, με τον πρώτο σκόρερ του οργανισμού της Νέας Σμύρνης και ενός εκ των καλύτερων παικτών στη φετινή Β Εθνική να ακολουθεί την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη και στην Ελίτ Λίγκ.

Φέτος, ο Δημάκος ήταν συγκλονιστικός στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής μετρώντας περισσότερους από 310 πόντους μόνο στην κανονική διάρκεια.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Γιάννης Δημάκος συνεχίζει στον Μίλωνα και στην Elite League

Ο Γιάννης Δημάκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Μίλωνα και στην Elite League. Χωρίς να χρειάζονται συστάσεις για έναν αθλητή σαν τον Γιάννη Δημάκο και έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην άνοδο και την κατάκτηση του ιστορικού αήττητου Πρωταθλήματος, ο Γιάννης θα συνεχίσει στην ομάδα μας.

 

Ο Γιάννης Δημάκος δήλωσε σχετικά:

“Στον Μίλωνα βρήκα μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, το κλίμα είναι ιδανικό και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Θα δώσω τα πάντα ώστε μετά την επάνοδο του Μίλωνα στην Elite League μετά από πολλά χρόνια να πετύχουμε τους στόχους μας, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον σύλλογο και τον κόσμο που γεμίζει τις εξέδρες”.