Ο Πανερυθραϊκός εξακολουθεί να εντάσσει νεαρούς παίκτες στο ρόστερ του, με στόχο να συνεχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμά του στα πρότυπα του NCAA. Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αναστάση Καραΐσκου, ο οποίος θα ενισχύσει τον οργανισμό των Βορείων Προαστίων στο πρωτάθλημα U18 της ΕΣΚΑ. Ο νεαποκτηθείς άσος του Πανερυθραϊκού (17χρ, 1,95μ) αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, την ώρα που την φετινή σεζόν αποτέλεσε μέλος του Εφηβικού του Ολυμπιακού, χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει τους Πειραιώτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξαιτίας τραυματισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιμένει… νεανικά με Καραΐσκο ο Πανερυθραϊκός! 
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, δίνοντας συνέχεια στην ενίσχυση του Αναπτυξιακού του Προγράμματος, ανακοινώνει την απόκτηση του Αναστάση Καραΐσκου, o οποίος θα αποτελέσει ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι του «παζλ» των U18 του Συλλόγου, στην Α1 Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ.
Ο Αναστάσης (17χρ., 1,95μ.), καλύπτει με την ίδια άνεση τις θέσεις «2» και «3», έχοντας ξεκινήσει το μπάσκετ σε ηλικία 9 ετών, στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Εν συνεχεία, μεταπήδησε στο «ΟΙΟΝ» Αγίου Στεφάνου το 2018, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, για να επιστρέψει και πάλι στον Ολυμπιακό έπειτα από δύο σεζόν. Με τους «ερυθρόλευκους», μάλιστα, συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (Τελική Φάση) στην Κρήτη το 2021, κατακτώντας την 3η Θέση, ενώ φέτος αποτέλεσε εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην πορεία του μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, όπου ένας τραυματισμός του στέρησε τη συμμετοχή στην Τελική Φάση. Εκτός των άλλων, ο Καραΐσκος συμμετείχε με τους Πειραιώτες και σε μεγάλα, διεθνή Τουρνουά, όπως το U18 Rising Stars και το Adidas Next Generation Tournament.
Αναστάση, καλώς ήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ΜΑΖΙ θα πάμε ακόμη ψηλότερα!