Στη Νέα Ερυθραία και τον τοπικό Πανερυθραϊκό θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Κορκόντζελος -ο οποίος πέρασε τη φετινή σεζόν στη Basket League με τα χρώματα του Ιωνικού-, που ανακοινώθηκε και με τη βούλα από την ομάδα των βορείων προαστίων το βράδυ της Δευτέρας (24/7).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Νέα προσθήκη με πίστη στην φιλοσοφία μας

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Κωνσταντίνο Κορκόντζελο, ο οποίος θα βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 19χρονος πλέι μέικερ (1, 1.91) αποτελεί μια ακόμη απόδειξη για την πίστη της ομάδας μας στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την υλοποίησή του. Ο Κωνσταντίνος Κορκόντζελος, που πέρυσι υπήρξε πρώτος σκόρερ της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ U18 με μέσο όρο 12.3 πόντων, μαζί με πέντε ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα, ξεκίνησε την πορεία του στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, συνεχίζοντας την πορεία του στον Δούκα, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέρασε από τον Ιωνικό Νικαίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος παίκτης του Πανερυθραϊκού ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, που αποτελώ μέλος του Πανερυθραϊκού. Διαπιστώνω, ότι πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, που απορρέει από την ξεχωριστή και πρωτοποριακή αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου. Έχω τη διάθεση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχει η ομάδα και να αναδειχθώ κι εγώ μαζί της, όντας πιστός στις οδηγίες του κόουτς Χουχουλή. Υπόσχομαι να δουλεύω κάθε μέρα σκληρά, για να στηρίξω όσο περισσότερο μπορώ την προσπάθειά της».

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένειά του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!