Τον δεύτερο φιλικό αγώνα της έδωσε η Ελευθερούπολη, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, τον οποίο νίκησε με 72-59.

Το Σάββατο στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της, η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 71-82.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Ελευθερούπολης θα ξεκινήσουν στις 8/10 κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη εντός έδρας για την Α2 κατηγορία Ανδρών και στις 12/10 έχει οριστεί η έναρξη της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στην οποία θα συμμετέχει.

Με τη φανέλα της Ελευθερούπολης θα αγωνίζονται από την φετινή σεζόν οι Δημήτρης Γράβας, Γιάννης Φιλοξενίδης, Jonathan Hudson (ο πρώτος Αμερικανός στην ιστορία του συλλόγου), Κωνσταντίνος Αμπατζάς, Παναγιώτης Βύρλας και Ανδρέας Τσουμάνης.

Ο Πανσερραϊκός που φέτος θα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών, θα αντιμετωπίσει στις 22/09 και ώρα 17:00 την Δόξα Λευκάδας για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Οι υποχρεώσεις του στην Β’ Εθνική θα ξεκινήσουν το διάστημα 8-9 Οκτωβρίου.

Το καλοκαίρι η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη απέκτησε τους: Νεμάνια Μιλόσεβιτς, Γιάννη Αποστολίδη, Σίμο Αχτσή, Πέτρο Γρίψιο, Δημήτρη Μάντζιο, Ντίνο Νικολόπουλο και Χρήστο Χατζόπουλο.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 39-33, 63-39, 72-59