Το Ψυχικό ξεπερνάει τον εαυτό του αυτό οφείλεται σε μέγιστο βαθμό στο γεγονός πως ο Γιώργος Ρεμεντέλας καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από τον Θωμά Νίκου, ο οποίος δίνει ρεσιτάλ δημιουργίας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μετά από 26 αγωνιστικές, έχει μοιράσει 196 ασίστ και θεωρείται από δύσκολο έως ανέφικτο να προλάβει κάποιος άλλος να τον ξεπεράσει. Ο απόλυτος ηγέτης του Ηρακλή, Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι δεύτερος αυτή τη στιγμή, έχοντας στο ενεργητικό του 153 τελικές πάσες που κατέληξαν σε καλάθια και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η διαφορά είναι τεράστια και δεν καλύπτεται λογικά εντός λίγων αγωνιστικών.

Ακόμα πιο πίσω, είναι ο “εγκέφαλος” του Αμύντα, Λεωνίδας Ζούπας με 143, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Γιώργος Κουκάς του Δούκα ο Σάκης Καρύδας του Πανιωνίου με 126 και 125, αντίστοιχα. 

Στην έκτη θέση συναντάμε τον Κρίστιαν Κούτρα του ΓΣΛ με 122 και έβδομο τον Φώτη Βασιλόπουλο του Φάρου με 121. Την όγδοη θέση μοιράζονται ο Νίκος Λιακόπουλος του Φάρου Κερατσινίου και ο Φάνης Κουμπούρας του Αίολου Αστακού με 118, έκαστος, ενώ δέκατος είναι ο Άντι Μαζουρτσακ με 115.