Ο Κωνσταντίνος Δενδρινός, γιος του αείμνηστου Μάκη, ήταν από τους παίκτες τους οποίους απέκτησε το Παγκράτι τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην προσπάθεια του να φτιάξει ομάδα, και σίγουρα δεν έχασε ούτε η ομάδα αλλά ούτε και ο 26χρονος γκαρντ, ο οποίος στην δεύτερη του ευκαιρία στην Α2 δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Δενδρινός, ο οποίος λόγω σπουδών είχε αγωνιστεί είχε αγωνιστεί σε Ξάνθη, Ασπίδα Ξάνθης και Ελευθερούπολη, από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας φάνηκε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος να βοηθήσει, εκτελώντας άψογα τις εντολές του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Σισμανίδη, και τον προπονητών του, Ντίνου Καλαμπάκου και Κώστα Κατωπόδη.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα παιχνίδια έπαιξε λίγο, παίρνοντας ειδικούς ρόλους, ειδικά στην άμυνα, ενώ πέτυχε τον πρώτο του καλάθι με ντράιβ στο παιχνίδι με την Λιβαδειά, στην 10η αγωνιστική, έχοντας ως τότε πάρει μόλις 3 σουτ. Στο παιχνίδι με την Λιβαδειά έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Γκαγκαλούδη, ενώ το ίδιο έκανε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό, στα πολλά ατού της ομάδας του Πειραιά. 

dendrinos-doxa-pagrati

Στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο Μετς, το Παγκράτι ηττήθηκε με 59-60, αλλά ο ίδιος έπαιξε τρομερή άμυνα, ειδικά πάνω στον Τσάμη, και στο video που θα δείτε με μια ενέργεια γεμάτη αυταπάρνηση, έκλεψε την μπάλα από τον πολύπειρο γκαρντ των Πατρινών, στα 22” πριν το τέλος, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Πλέον, στην αναμέτρηση με την Δόξα στην Λευκάδα, απέδειξε και το επιθετικό του ταλέντο, έχοντας 12 πόντους με 5/6 βολές, 2/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα και tendex 1.116, ενώ ήταν ο παίκτης που με γκολ-φάουλ, σφράγισε την τεράστια νίκη των «ροσονέρι». Ο Δενδρινός αποτελεί ακόμα ένα παίκτη που εξελίσσεται ραγδαίως στα χέρια των Καλαμπάκου και Κατωπόδη.