Μια αλλαγή πάντα κάνει καλό όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα δέοντα και οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν ήθελαν να αποχαιρετήσουν τόσο νωρίς το… τρένο της ανόδου και γι’ αυτό άλλαξαν σκυτάλη στην τεχνική τους ηγεσία με τον Νίκο Οικονόμου να διαδέχεται τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

 Οι Αχαιοί με την πλούσια ιστορία και τη “βαριά” φανέλα πέρασαν από το Ιβανώφειο σε ένα ματς που θύμιζε τις παλιές, καλές εποχές του ελληνικού μπάσκετ και ξαναμπήκε στο κόλπο της ανόδου, λόγω της προνομιούχου διαδικασίας των πλέι οφ, που δίνει άλλη αίγλη και έντονο ενδιαφέρον στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

 Ο Άλεξ Άκερ σημείωσε 26 πόντους και έκανε θραύση στο σκοράρισμα, όμως δεν ήταν μόνος του. Ο Μάριος Ματαλλών έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον σοβαρό του τραυματισμό και με μια επική εμφάνιση (15 πόντοι, 11 ασίστ!!!) οργάνωνε και εκτελούσε με απίστευτη συνέπεια, που θύμιζε… κομπιούτερ.

 Τι να πει κανείς και για τον Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο; Ο “Σάρας”, όπως είναι το προσωνύμιό του στην Πάτρα, ήταν ασταμάτητος με 23 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα, αποδεικνύοντας πως δίκαια οι “μελανόλευκοι” ποντάρουν τόσα πολλά πάνω του για το μέλλον.

 Ο Απόλλωνας συνεχίζει ακάθεκτος και ο δρόμος προς την Stoiximan.gr Basket League είναι ανοιχτός, αν και τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα έπειτα από τις… γκέλες των πρώτων αγωνιστικών.