Η νέα στήλη που εγκαινιάζεται από το basketblog κι αφορά στην Elite League θα είναι εδώ κάθε εβδομάδα για να σας μεταφέρει όσα δε βλέπετε ή δε συζητήθηκαν

Η Elite League άρχισε με αρκετά ωραία θεματάκια. Με ομάδες που επέστρεψαν μετά από χρόνια, με τον Παπάγου να φέρνει τα «θρίλερ» από την Β’ (αν θυμάμαι καλά είχε 6/6 στις παρατάσεις και στην πρεμιέρα της Elite League νίκησε με buzzer beater) με τον Ερμή Σχηματαρίου και την ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ να παίζουν μεταξύ τους τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα και άλλα πολλά.

Θα τα δούμε αυτά ένας προς ένα όσο περνά ο καιρός. Θα βγαίνουν περισσότερα θέματα αν και ήδη, πριν την 1η αγωνιστική είχε βγει το πρώτο.

Μια ομάδα ενημέρωσε τους παίκτες, πριν καν «βγει» ο πρώτος μήνας ότι δεν πρόκειται να πληρωθούν άμεσα καθώς υπάρχει οικονομικό ζήτημα. Από τον πρώτο μήνα! Δε ξέρω κατά πόσο είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αλλά γίνονται ακόμα χειρότερα όταν έχεις οικονομικό ζήτημα αλλά αποφασίζεις να δαπανήσεις λεφτά για ξένους. Πού θα πάει η φάση; Θα το δούμε.

Πέραν τούτων ο αγώνας στα Μέγαρα και τα επεισόδια με το Μαρούσι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές δεν έγραψαν και τίποτα σπουδαίο. Αυτά μπόρεσαν να δουν οι άνθρωποι, αυτά είδαν και καλώς. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κομισάριος για να ελέγχει καλύτερα την κατάσταση. Πάντως το δεδομένο είναι ότι δεν υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη (θα έπρεπε μια διμοιρία να «χωρίζει» τις δύο πλευρές).

Από την άλλη είναι λίγο οξύμωρο να βγάζει ανακοίνωση η Μεγαρίδα ΕΠΙΣΗΜΩΣ και να απαντούν οι φίλαθλοι του Αμαρουσίου αντί για τη διοίκηση. Εκτός αν το επίσημο Μαρούσι θέλει να αποστασιοποιηθεί από την ιστορία, αλλά έτσι είναι σα να «δίνει» τους οπαδούς του.

Και πάμε τώρα για το ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας, Χαρίλαος Τρικούπης- Αγρίνιο. Όλα τα βλέμματα πάνε εκεί.

Tags:
Elite League