O Πανερυθραϊκός δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη του team Team Ambassador της ομάδας, Άλεξ Βουγιούκας στην Αμερική  και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο UTSA (The University of Texas at San Antonio)

Tο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο αποφοίτησε ο Άλεξ Βουγιούκας με πτυχίο στα Οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

Panerythraikos is in the USA!
Το ταξίδι του Πανερυθραϊκού στις ΗΠΑ ξεκίνησε! Ο Team Ambassador της ομάδας, Άλεξ Βουγιούκας, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, το δεύτερο κατά σειρά, σε συνέχεια της υλοποίησης του φιλόδοξου σχεδίου του συλλόγου.
Πρώτος σταθμός ήταν το Πανεπιστήμιο UTSA (The University of Texas at San Antonio), από το οποίο μάλιστα ο Άλεξ έχει αποφοιτήσει με πτυχίο στα Οικονομικά. Τον Team Ambassador του Πανερυθραϊκού υποδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Στιβ Χένσον, που βρίσκεται στο UTSA από το 2016, ενώ φέτος η ομάδα έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 5-3 στην πρώτη κατηγορία του NCAA.
Ο Άλεξ Βουγιούκας πέρασε τη μέρα στο Πανεπιστήμιο, ακολουθώντας το πρόγραμμα προπόνησης του UTSA κι έχοντας αρκετά ενδιαφέροντα να συζητήσει με τους ανθρώπους του, ανταλλάσσοντας απόψεις στην αρχική στάση αυτής της νέας περιοδείας του Πανερυθραϊκού στις ΗΠΑ.
Το ταξίδι συνεχίζεται!