Ο Ερμής Σχηματαρίου έπιασε εξαιρετική απόδοση στο κλειστό του Ψυχικού, ωστόσο ηττήθηκε στην παράταση με 98-91 και γνώρισε τον αποκλεισμό από την οκτάδα της Elite League με σκορ 3-0. Λίγες ώρες έπειτα από την ολοκλήρωση της σεζόν ο προπονητής των Βοιωτών Νίκος Οικονόμου τόνισε ότι το πρόσημο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για την ομάδα του είναι θετικό, καθότι άφησε το στίγμα της ανάμεσα σε παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας. Επιπλέον ευχαρίστησε τους πάντες για την ολοκλήρωση της απερχόμενης πλέον αγωνιστικής περιόδου, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ερμής θα εξακολουθεί να εξελίσσεται στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μία δύσκολη σεζόν τέλειωσε το απόγευμα της Τετάρτης για εμάς και σίγουρα το πρόσημο που μπορούμε να βάλουμε είναι θετικό. Η φετινή Elite League ήταν ένα τρομερά απαιτητικό πρωτάθλημα και στην πρώτη μας παρουσία μπήκαμε στα playoffs και αφήσαμε το στίγμα μας ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες με παράδοση στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και όλα τα παιδιά που ήρθαν από την αρχή της σεζόν και μαζί χτίσαμε τη φετινή σεζόν, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την πορεία της ομάδα μας. Καλοί αθλητές, μα κυρίως εκπληκτικοί χαρακτήρες που έγιναν μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, έχοντας μία άψογη συνεργασία, τόσο με τους βοηθούς μου, όσο και με το ιατρικό επιτελείο .Όλοι τους είχαν την ίδια δίψα να προσφέρουν στην ομάδα και το project μας. Πάνω από όλα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδινε το παρόν σε όλα τα παιχνίδια μας, χειροκροτούσε τις προσπάθειες της ομάδας μας και αγκάλιασαν τους παίκτες μας, τόσο μετά από μεγάλες νίκες, όσο και στις απρόσμενες ήττες. Αυτος όμως είναι ο αθλητισμός χαρές κ λύπες μαζί !!!
Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς του Ερμή. Δίχως αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Τους ευχαριστώ που πίστεψαν σε όλη αυτή την προσπάθεια απο την αρχή μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και ο καθένας πρόσφερε στο όραμα μας με το δικό του τρόπο. Είναι σπουδαίο για εμάς που επιχειρηματίες με πολύ βαρύ πρόγραμμα, έβρισκαν χρόνο για να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα μας.
 Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία, ακριβώς γιατί οι άνθρωποι αυτοί που ανέφερα είναι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια μας. Ο Ερμής εξελίσσεται, μεγαλώνει και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του συλλόγου μας. Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι ο πρεσβευτής μιας ολόκληρης κοινωνίας και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, να εξελίσσεται και να κάνει αυτό που ξέρει με τον τρόπο που ξέρει. Τίμια και περήφανα»!