Ο Παπάγος πήρε μία τεράστια νίκη απέναντι στον Αμύντα σε ένα πολύ δραματικό παιχνίδι, με συνέπεια να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στην οκτάδα της Elite League. Το συγκρότημα του Μιχάλη Κουρή ευτύχησε να έχει σε τρομερή μέρα τον Tyler Peterson, ο οποίος μάλιστα έκρινε την έκβαση του αγώνα, ωστόσο σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρέθηκε και ένα άλλος παίκτης της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Κόη.

Για του λόγου το αληθές ο 25χρονος γκαρντ προσέθεσε στο φετινό παλμαρέ του ακόμη μία πολύ μεστή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να λύσει τα χέρια του προπονητή του σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με την γλώσσα των αριθμών ο πρώην άσος του Κρόνου ήταν ασταμάτηtος στον τομέα του σκοραρίσματος, διότι σημείωσε 20 πόντους με πολύ ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας (7/14 σουτ | 1/4 τρίποντα), την ώρα που μάζεψε έξι ριμπάουντ, έδωσε τέσσερις ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο κι υπέπεσε σε τρία λάθη. Έτσι συγκέντρωσε το πολύ υψηλό νούμερο των 20 μονάδων στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν για ακόμη μία φορά από τους διακριθέντες των ¨Στρατηγών”.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό και από τον τίτλο του κειμένου ο ικανός γκαρντ, παρότι  είναι rookie σε αυτό αυτό το επίπεδο αποτελεί μία από τις σταθερές της φετινής ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη ποιότητα και το ζητούμενο βάθος που απαιτούνται στην περιφερειακή γραμμή των “κυανολεύκων”. Συγκεκριμένα πετυχαίνει 11,6 πόντους ανά παιχνίδι και είναι από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας του, σουτάροντας με το άκρως ικανοποιητικό 51% στο δίποντο και με το 28% στο τρίποντο. Ακόμη συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στα ριμπάουντ (4,7) όσο και στην δημιουργία (4,4), όντας μάλιστα o πιο συνεπής πασέρ του Παπάγου στο πρωτάθλημα.

Ακόμη πέρα από την έφεσή του στο επιθετικό κομμάτι δεν παραμελεί σε κανένα βαθμό και τα αμυντικά του καθήκοντα, πιέζοντας αρκετά τους αντιπάλους περιφερειακούς, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα 1,3 κλεψίματα που πραγματοποιεί ανά παιχνίδι. Γενικότερα θα είναι ευχής έργο για τον ίδιο και την ομάδα του να συνεχίσει στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς και στο υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν, ενώ αν καταφέρει να περιορίσει και τον αριθμό των λαθών (3 ανά βραδιά, βέβαια λόγω των πολλών αποφάσεων και των κατοχών που διαχειρίζεται φαντάζει νορμάλ αυτό το νούμερο), τότε θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα στάνταρ της εξαιρετικής του εικόνας στο φετινό πρωτάθλημα.