Από το Αγρίνιο στη Νέα Ερυθραία και τον Πανερυθραϊκό θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Τσιουργιάννης, ο οποίος εξαργυρώνει με μια μεταγραφή προς τα πάνω στην Ελίτ Λιγκ μια σεζόν όπου μέτρησε 10 πόντους και 6.5 ριμπάουντ στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τσουργιάννη, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και θα την ενισχύσει στην νέα της προσπάθεια στην Elite League.

Ο 22χρονος φόργουορντ (4, 2.02) έρχεται στην Νέα Ερυθραία για την νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας αγωνιστεί την περασμένη σεζόν με την φανέλα του ΑΟ Αγρινίου, του οποίου αποτέλεσε δεύτερος σκόρερ με 9.9 πόντους ανά αγώνα κατά μέσο όρο σε 32 παιχνίδια στην Elite League, σημειώνοντας επίσης 6.5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 0.7 κλεψίματα και 0.7 κοψίματα σε 27:24 λεπτά συμμετοχής.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την πορεία του μέσα από τα τμήματα υποδομής των ΑΕΚ, Δούκα, Απόλλωνα Σμύρνης και Αμαρουσίου, με το Ψυχικό να αποτελεί τον πρώτο του σταθμό σε επίπεδο Ανδρών τη διετία 2019-2021. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟ Παγκρατίου ξανά στην Elite League, προτού η περασμένη χρονιά τον βρει στο Αγρίνιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος παίκτης του Πανερυθραϊκού ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι στις τάξεις του Πανερυθραϊκού, ενός πολύ οργανωμένου συλλόγου με υψηλούς στόχους κάθε χρόνο. Θέλω να κάνω μια πολύ καλή πορεία με την ομάδα υπό τις οδηγίες του κόουτς Χουχουλής και του εξαιρετικού της επιτελείου, όντας σίγουρος πως θα δικαιωθώ για την επιλογή μου. Το πλάνο του Πανερυθραϊκού, όπως έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να διαλέξω να έρθω στην ομάδα και ελπίζω την νέα σεζόν να “τρυπήσουμε” εκ νέου το ταβάνι της και, προσωπικά, να αναδειχθώ μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια».

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένειά του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!