Σε δύο κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, καθότι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Ιωαννίδη και Καραΐσκο μέχρι το 2027. Μάλιστα ο πρώτος έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Elite League και στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετρά 4,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τα επόμενα 3.5 χρόνια στην Νέα Ερυθραία με πίστη στο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τους αθλητές Γιάννη Ιωαννίδη και Αναστάση Καραΐσκο για τα επόμενα 3.5 χρόνια, με το βλέμμα στο μέλλον δύο ταλαντούχων αθλητών, έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο σύλλογός μας, παραμένοντας πιστή στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ανδρικής ομάδας και αγωνιστικού διευθυντή, Δημήτρη Χουχουλή, αναδεικνύει την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να βρουν χώρο και χρόνο στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Οι δύο αθλητές μας είχαν αναδειχθεί, αρχικά, μέσα από τις εμφανίσεις τους στους U18 Reds την περσινή χρονιά, ενώ φέτος συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά. Αμφότεροι πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ο Γιάννης Ιωαννίδης παίζει με διπλό δελτίο και ο Αναστάσης Καραΐσκος με υποσχετική μίας σεζόν, με τον Πανερυθραϊκό να αποφασίζει να τους επιβραβεύσει, κρατώντας τους στην οικογένειά του για τα επόμενα χρόνια, ενώ ο Γιάννης ήδη έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις με την ανδρική ομάδα στην εξαιρετικά ανταγωνιστική Elite League.

Ευχόμαστε στον Γιάννη και τον Αναστάση να είναι υγιείς και να συνεχίζουν να καταγράφουν επιτυχίες στην αθλητική τους πορεία μέσα από το πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού.