Μετά τον Ηλία Μωραΐτη πήρε σειρά ο Αναστάσης Κωστόπουλος στον Πανερυθραϊκό. Ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας ανακοίνωσε την παραμονή του νεαρού γκαρντ/φόργουορντ για άλλα δύο χρόνια, καθώς υπέγραψε μέχρι το 2024.

Τη σεζόν 2021-22 ο Κωστόπουλος (2003, 2.00) πήρε αρκετό χρόνο στο rotation του Δημήτρη Χουχουλή, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο απολογισμός του ήταν 6,9 πόντοι (με 59,5% στις βολές, 51,1% στα δίποντα, 38,9% στα τρίποντα), 1,8 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ σε 15,9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αναστάση Κωστόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα μας!

Ο διεθνής 19χρονος γκαρντ άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόουτς Χουχουλής, αποτελώντας μία από τις «αποκαλύψεις» της περσινής σεζόν και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική παρουσία του Πανερυθραϊκού μας στο Πρωτάθλημα της Α2.

Αναστάση, Καλή Σεζόν με Υγεία!».