Κάτοικος Νέας Ερυθραίας και παίκτης του Πανερυθραϊκού είναι από σήμερα (3/8) ο Γιώργος Τσιτσιγιάννης έπειτα από μια διετία σε Β Εθνική και Ελίτ Λίγκ με τα χρώματα του ΑΣ Παπάγου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Προχωρά η ανανέωση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Τσιτσιγιάννη, ο οποίος θα βρίσκεται με τη σειρά του στις τάξεις της ομάδας μας στην νέα σεζόν της Elite League.

Ο 25χρονος φόργουορντ (3-4, 2.05) έρχεται να ενισχύσει το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Χουχουλή, ύστερα από μια διετία, όπου βρέθηκε στον Δούκα. Η πορεία του Γιώργου ξεκινά από τον ΕΦΑΟΖ το 2016, για να μετακομίσει ύστερα από μία διετία στον Δούκα, στον οποίο και επέστρεψε το 2021, μετά από μια διετία στον Παπάγου, προτού γίνει πια κάτοικος Νέας Ερυθραίας.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος αθλητής του Πανερυθραϊκού ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανερυθραϊκό και έχω στόχο να τον βοηθήσω αγωνιστικά δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα να βοηθήσω την ομάδα μου και μέσα από τα παιχνίδια να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τον κόουτς Χουχουλή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

 

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού.