Ο Πανερυθραϊκός θα δώσει μία σημαντική αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο και μάλιστα ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων θα δώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο “Ζηρίνειο” και όχι στο κλειστό “Στέλιος Καλαΐτζής“, καθότι το πρώτο στάδιο έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Μάλιστα οι ιθύνοντες των “ερυθρολεύκων” έβγαλαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, τα οποία αναμένεται να έχουν αρκετά μεγάλη ζήτηση τόσο από τους δικούς τους φιλάθλους όσο και από αυτούς του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

Δημιουργούμε μαζί άλλη μια όμορφη στιγμή!

Ο Πανερυθραϊκός είμαστε όλοι μαζί! Το αποδείξαμε σε πολλές περιπτώσεις, όπως έγινε χαρακτηριστικά πριν από μερικούς μήνες στο Final Four της Elite League στα Άνω Λιόσια, όπου το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ μιλούσε για την κατακόκκινη εξέδρα από παιδιά και γονείς, που κόσμησε το Κλειστό Γυμναστήριο στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Είναι η σειρά να κάνουμε το ίδιο σε μια μεγάλη πρόκληση για το σύλλογό μας, αυτή την φορά υποδεχόμενοι τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στο Κλειστό «Ι. Ζηρίνης» της Κηφισιάς, σε μια αναμέτρηση, όπου θα είναι στραμμένα όλα τα μπασκετικά βλέμματα της χώρας.

Για τους λόγους αυτούς, που έχουν δημιουργήσει ήδη μεγάλη ζήτηση από την πλευρά σας, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων της αναμέτρησης για το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και του Δήμου Κηφισιάς γενικότερα.

Όποιος επιθυμεί να λάβει το εισιτήριό του, μπορεί να το προμηθευτεί στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» από σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από 10.30 έως 19.30. Την ημέρα του αγώνα (25/11) θα λειτουργήσει εκδοτήριο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και με επόμενη ανακοίνωσή μας.

Σχετικά με τους κατόχους των Invitational Cards 2023-2024, θα ισχύσει κανονικά η κάρτα διαρκείας τους με την επίδειξή της κατά την είσοδο στο γήπεδο. Παρακαλούνται, ωστόσο, για την έγκαιρη προσέλευσή τους για την εξασφάλιση θέσης στο Κλειστό «Ι. Ζηρίνης» εν όψει της αναμέτρησης.

Αναφορικά με το φιλοξενούμενο σωματείο του Πανιωνίου, οι φίλαθλοι του μπορούν να επικοινωνούν με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την αγορά του εισιτηρίου τους.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας σε μια ακόμη σημαντική στιγμή, που θα δημιουργήσουμε μαζί στην κατακόκκινη εξέδρα στο Ζηρίνειο