Δε θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον Donovan Marshall ο Πανιώνιος, με τον Ιστορικό να λέει το δικό του “αντίο” στο φετινό μεταγραφικό του απόκτημα που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα την Τετάρτη (26/7).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, σοκαρισμένη από τον αδόκητο χαμό του Donovan Marshall- Johnson, εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Με τον «D» είχαμε καθημερινή συνομιλία προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες της εγκατάστασής του στην Ελλάδα ώστε να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μας είχε κερδίσει η ευγένεια και το ήθος του και περιμέναμε με ανυπομονησία να τον δούμε στη Νέα Σμύρνη. Η τραγική είδηση της απώλειάς του σε ηλικία 31 ετών μας σοκάρισε.

Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας D»

«PANIONIOS BASKETBALL TEAM family, shocked by the untimely death of Donovan Marshall-Johnson, expresses their pain and deepest condolences to his family.

We had daily conversation with «D» in order to arrange the details of his arrival in Greece so that he could be integrated into the team’s program.

We were pleased to realize his kindness and his great personality and we looked forward to see him in New Smyrni. The tragic news of his loss at the age of 31 shocked us.

Rest in peace our beloved D»

 

Τη σκυτάλη πήρε και η Νεανική Εστία Μεγαρίδος, που εξέφρασε τα ειλικρινά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Αμερικάνου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Θρήνος σε όλη την ELITE LEAGUE!

Σοκαρισμένοι ακούσαμε την είδηση για τον θάνατο του Ντόνοβαν Μάρσαλ, ενός αθλητή που κόσμησε με την παρουσία του τα παρκέ της Elite League φορώντας την φανέλα του Αμύντα. Και φέτος, στη νέα του ομάδα, τον Πανιώνιο, περιμέναμε να παίξουμε μαζί του. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα τα έφερε έτσι…

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του Ντόνοβαν Μάρσαλ, όπως επίσης και στην πρώην ομάδα του, τον Αμύντα, αλλά και στην ομάδα που είχε συμφωνήσει για την τρέχουσα χρονιά, τον Πανιώνιο. Ευχή μας να είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου και η περσινή του παρουσία του να αποτελέσει πρότυπο για τις επόμενες γενιές!

Προτείνουμε στην Ομοσπονδία εάν είναι εφικτό κάποιο από τα βραβεία στο τέλος της σεζόν ή κάποιο από τα Κύπελλα να έχει το όνομα του!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!