Η Ελευθερούπολη θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας παρόμοιες διαθέσεις με πέρυσι: να πρωταγωνιστήσει. Αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής του ΓΣΕ, στις… προγραμματικές δηλώσεις που έκανε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

«Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και δεν το κρύβουμε. Η ομάδα γι αυτό χτίστηκε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η Ελευθερούπολη θα κάνει άλλη μία προσθήκη και ότι έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες, καθώς ο Jonathan Hudson αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Τετάρτη (24/8). «Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι το πόσο θέλεις να προετοιμαστείς για να πετύχεις», πρόσθεσε ο Παπαδόπουλος.

Για το νέο πρωτάθλημα μίλησε και ο Ανδρέας Τσουμάνης, έπειτα από μία χρονιά στην ισπανική Sagrado Corazon Caceres. «Ελπίζω φέτος να βγει η δουλειά που έκανα την περσινή χρονιά στην Ισπανία. Δεν θέλω να βάζουμε στόχους από τώρα. Είναι ένα πολύ καλό ρόστερ, είμαι ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά από εκεί και πέρα θα δείξει. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός φόργουορντ.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τι είπαν στο πλαίσιο της “πρώτης” ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Τσουμάνης, στα videos που ακολουθούν: