Γνωστό στο φίλαθλο κοινό του έκανε ο Ερμής Σχηματαρίου το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, η οποία και θα τον βρει στον κόσμο της Α2 Ανδρών μετά και το περσινό του… σόου στον 3ο όμιλο της Β Εθνικής. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βοιωτίας θα δώσει 7 πολύ δυνατά φιλικά ματς από τις 27 Αυγούστου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, με τα τρία εξ αυτών να είναι κόντρα σε ομάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και ακόμα ένα με τον πολύ δυνατό και φέτος ΑΟ Μυκόνου της Β Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή επτά φιλικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της στις 18 Αυγούστου και τα φιλικά θα διεξαχθούν από τα τέλη Αυγούστου έως και στις αρχές Οκτωβρίου.

Στις 27/08, ο Ερμής μας υποδέχεται τον Άρη Θήβας στο γήπεδό μας και στις 05/09 φιλοξενεί τον ΑΟ Μυκόνου για αντίστοιχη φιλική αναμέτρηση. Τα υπόλοιπα φιλικά θα διεξαχθούν κόντρα σε Μαρούσι (10/09), Παλαιό Φάληρο (17/09), ΦΕΑ (21/09), Πανερυθραϊκό (24/09) και Φιλαθλητικό (01/10). Και τα πέντε θα λάβουν χώρα στις έδρες των εν λόγω ομάδων”.