Toν αντικαταστάτη του Andre Kelly στο πρόσωπο του Austin Trice (1997, 2,01μ) βρήκε το Ψυχικό, με τον νεαποκτηθέντα άσο να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους “σκίουρους” στην σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου. Ο 26χρονος άσος ξεκίνησε την σεζόν στην θυγατρική των Hawks στην G – League, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της θυγατρικής των Sacramento Kings.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Austin Trice και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της.
Ο Austin Trice γεννήθηκε στο Σικάγο στις 17/10/1997, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών (power forward και center). Ξεκίνησε την πανεπιστημιακή του καριέρα από το Kansas State τη σεζόν 2018-19 και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Old Dominion με το οποίο τη σεζόν 2021-22, σαν Senior, είχε 13.1 πόντους ανά παιχνίδι, 9 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, αγωνιζόμενος σε 32 ματς.
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην G-League, με την θυγατρική των Σακραμέντο Κίνγκς, τους Stockton Kings, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στους College Park Skyhawks, θυγατρική ομάδα των Ατλάντα Χοκς.
Austin καλώς ήρθες!