Μετά τις εννιά αποχωρήσεις από τον φετινό του κορμό στο πρωτάθλημα της Ελίτ Λίγκ, το Ψυχικό κρατάει και για του χρόνου εν όψει της δεύτερης τη τάξει εθνικής λίγκας τους Νίκο Παπανικολάου, Γιώργο Κουκά, Γιάννη Αθανασούλα και Χάρη Αναγνωστόπουλο.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Αρχηγού παρόντος…

Η διοίκηση της ΑΕ Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Παπανικολάου. Ο Αρχηγός μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕ Ψυχικού για 11η συνεχόμενη σεζόν (με ένα μικρό διάλειμμα τη σεζόν 2017-18) και να ηγείται των προσπαθειών της ομάδας μας μέσα και έξω από τα παρκέ.

Την περσινή σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ είχε 10.8 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ, στην πορεία της ομάδας μας μέχρι τον μικρό τελικό του Final4 της ELITE LEAGUE, αγωνιζόμενος σε 32 παιχνίδια.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Η διοίκηση της ΑΕ Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Κουκά. Ο 38χρονος πολύπειρος γκαρντ θα αποτελέσει και φέτος για 3η συνεχόμενη σεζόν έναν από τους βασικούς «πυλώνες» στο «οικοδόμημα» του Γιώργου Ρεμεντέλα. Στην περσινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας μας ο Γιώργος Κουκάς είχε 9.8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 28 αγώνες.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

Η διοίκηση της ΑΕ Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθανασούλα. Ο 36χρονος φόργουορντ είχε κατά την περσινή σεζόν 11.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ σε 30 αγώνες, όντας από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας μας.

 

ΧΑΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η διοίκηση της ΑΕ Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Χαράλαμπο (Χάρη) Αναγνωστόπουλο. Ο 23 χρόνος γκαρντ (1.93) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 22 παιχνίδια.