Ιδιαίτερα στεναχωρημένος, όπως είναι φυσικά απόλυτα λογικό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την πικρή ήττα στο νήμα από τον Τρίτωνα ο κόουτς του Ψυχικού, ο Γιώργος Ρεμεντέλας.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια για τον Τρίτωνα, σήμερα τουλάχιστον άξιζε τη νίκη και την άνοδο. Η μοναδική κατηγορία στην οποία υστερήσαμε ήταν η ευστοχία στο μακρινό σουτ, κάτι που για μένα είναι παράδοξο. Σήμερα έτυχε να κάνουμε το χειρότερο παιχνίδι όλης της σεζόν σε αυτό το κομμάτι. Είναι κρίμα να χάνουμε το στόχο για αυτό και μόνο, ενώ ο Τρίτων είχε ποσοστά που δεν συνήθιζε να έχει στα περισσότερα παιχνίδια. Τα παιδιά το ήθελαν 100%, είμαι περήφανος για τους αθλητές μου και την προσπάθειά τους.

Η στενοχώρια είναι απερίγραπτη, ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ακόμη πιστεύω πως θα βγούμε έξω και θα κερδίσουμε. Όμως αυτός είναι ο αθλητισμός, τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήμασταν στο +11 στο ranking αλλά χάσαμε. Υπήρχαν και κάποιες εξωαγωνιστικές λεπτομέρειες που δεν θέλω να αναλύσω.

Επίσης οι τρεις παίκτες που σηκώνουν το βάρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν είχαν 3/20 τρίποντα. Το άγχος μάς κατέβαλε περισσότερο, γιατί πραγματικά οι παίκτες μου πονάνε την ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται. Θα μάθουμε να ζούμε και με αυτό».