Ιδιαίτερη αφιέρωση στη σύζυγό του και βοηθό του στον πάγκο του ΓΣ Αμαρουσίου από τον προπονητή της ομάδας, τον Γιώργο Σκαραφιγκά, ο οποίος τόνισε πως αν αποχωρήσει ποτέ από τον οργανισμό των βορείων προαστίων θα ήθελε η Βασιλεία Γκουζίνη να αναλάβει τα ηνία του.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σκαραφιγκάς:

«Συγχαρητήρια στον Τρίτωνα και στην ΕΟΚ. Υπάρχει ταπεινότητα στην ομάδα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η ομάδα συνεχίζει να πορεύεται, είτε χάνει είτε κερδίζει. Η κυρία Γκουζίνη είναι σύζυγός μου, για όσους δεν ξέρουν. Δεν είναι εδώ επειδή είναι σύζυγός μου, αλλά επειδή είναι μια πολύ καλή προπονήτρια. Στο δρόμο τής είχα πει ότι θα αποβληθώ, δεν το λέω χαριτολογώντας, είναι πραγματικότητα.

Τα παιδιά και εμείς είμαστε περήφανοι και εκείνοι πρέπει να είναι για τους εαυτούς τους. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες όλο το χρόνο. Και ο τρόπος που σήμερα δεν παράτησαν το ματς δείχνει ότι έχουν… μεγάλα. Όταν φύγω από το Μαρούσι, θα ήθελα να είναι η επόμενη προπονήτρια η Βασιλεία. Αξίζει και δεν είναι κανένας σε αυτή την ομάδα για άλλους λόγους. Το αποτέλεσμα τα δείχνει όλα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Γκουζίνη:

«Έγινε όλο γρήγορα, με την αποβολή του κόουτς. Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την άνοδο. Εγώ απλώς συνέχισα το έργο του κόουτς Σκαραφίγκα, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από το να ακολουθήσω το πλάνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο».