Ο Κόροιβος έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του στο νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο του χάρισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Ηλείας άρχισε να παίρνει από το ξεκίνημα της σεζόν σημαντική βοήθεια από τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, όπως ο… μπαρουτοκαπνισμένος Νίκος Κακλαμάνος, ο οποίος προσέφερε πολύτιμες λύσεις όταν η μπάλα… έκαιγε:

“Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς καθώς φιλοξενούσαμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όπως είχε πει  και ο προπονητής μας  έπρεπε να διασκεδάσουμε και χαρούμε το παιχνίδι… Εμείς αυτό θέλαμε να κάνουμε και στοίχημα για εμάς ήταν  να τελειώσει ο αγώνας και να μην υπάρχει ούτε ένας τραυματισμός καθώς στην ουσία είμαστε στην 10η ημέρα της προετοιμασία μας.

Παίξαμε, το χαρήκαμε, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, καθώς πλέον από αυτά χαίρεται”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο έμπειρος γκαρντ, που από σήμερα προετοιμάζεται μαζί με τους συμπαίκτες του για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας που επιφυλάσσει ακόμη ένα μεγάλο εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά κόντρα σε μια από τις δυνατές ομάδες της Α1, όπως ο Κολοσσός Ρόδου.