Το Μαρούσι επικράτησε χθες στον ημιτελικού του Final 4 της Elite League με 80-68, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ έπειτα από 11 χρόνια περιπλάνησης στις μικρότερες Εθνικές Κατηγορίες. Ο Tony Woods, που αποτέλεσε μία από τις τρεις μεταγραφικές προσθήκες των “κιτρινόμαυρων” μέσα στην σεζόν μίλησε στο basketblog.gr για την μεγάλη επιτυχία των “κιτρινόμαυρων”.

-Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά από αυτήν την επιτυχία;

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι επαναφέραμε την ομάδα στην Basket League. Στα Final 4 κλαίμε, ωστόσο σήμερα υπάρχουν μόνο χαμόγελα. Αύριο (σ.σ σήμερα) έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Τρίτωνα, προκειμένου να πάρουμε το πρωτάθλημα, επομένως η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι το γεγονός ότι πετύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο”.

-Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που τα καταφέρατε;

“Την διαφορά την έκανε η ομοιογένειά μας και γι΄ αυτόν τον  λόγο τα καταφέραμε. Άλλες φορές γελάμε, άλλες στενοχωριόμαστε αλλά είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον”.

-Πόσο εύκολο ήταν για σένα να προσαρμοστείς στην ομάδα, δεδομένου ότι ήρθες τον χειμώνα;

“Όπως είπα το γεγονός ότι η ομάδα ήταν μία οικογένεια, με βοήθησε να προσαρμοστώ. Επίσης οι συμπαίκτες μου κι ο προπονητής “άνοιξαν την αγκαλιά τους” για εμένα κι έτσι ήταν πολύ εύκολο να προσαρμοστώ και τελικά να φτάσουμε σε αυτήν την επιτυχία”.

-Νιώθεις ότι με αυτήν επιτυχία έκανες μία “δήλωση”, εξαιτίας της αποχής σου από τα παρκέ για αρκετό χρονικό διάστημα;

 “Eίναι σίγουρα μία σημαντική επιτυχία, αλλά δεν το βλέπω σαν μία “δήλωση”, καθότι δεν είχα να αποδείξω τίποτα. Άλλωστε εμάς αυτήν την στιγμή μας χαροποιεί μόνο το γεγονός ότι επιστρέψαμε στην Basket League”.

-Ένα σχόλιο για τους φιλάθλους σας

“Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι και μας ακολουθούν παντού. Αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα, ενώ η παρουσία τους αποδεικνύει ότι είμαστε οικογένεια κι εντός κι εκτός παρκέ”.