Ο Χαρίλαος Τρικούπης ψάχνει εναγωνίως την μεταγραφική του ενίσχυση, καθότι θέλει να γεμίσει το ρόστερ του τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Άλλωστε ο οργανισμός της Αιτωλοαρκανανίας έχει πολλούς παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, επομένως πρέπει να βρεθούν άμεσα παίκτες που θα είναι άμεσα σε θέση να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, το συγκρότημα του Ηλία Μούτσιου είναι κοντά στην πρώτη του προσθήκη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα οι Μεσολογγίτες ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια με τον Νίκο Αγγελόπουλο (1984, 2,05), ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο και πήγε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο 39χρονος PF/C αγωνίστηκε σε έντεκα παιχνίδια με την φανέλα των “ερυθρολεύκων” κι αρίθμησε 6,8 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με το εξαιρετικό 43,3% έξω από την γραμμή των 6,75μ. Σε περίπτωση που ο Χαρίλαος Τρικούπης ολοκληρώσει και τυπικά την προσθήκη του πολύπειρου ψηλού, τότε θα εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα κι εμπειρία για να τον βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής τους στην Elite League.

Πάντως, οι κινήσεις των Αιτωλοακαρνάνων δεν θα σταματήσουν εδώ, καθότι υπάρχει η διάθεση να αποκτηθεί και ένας παίκτης στην περιφέρεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “κυανέρυθροι” θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μιχάλη Πολυτάρχου (1983, 1,90μ), ο οποίος ξεκίνησε την χρονιά στον Έσπερο Λαμίας, αλλά αποχώρησε από τους Φθιωτούς πριν από μερικές εβδομάδες. Ο 40χρονος άσος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων περιφερειακών της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες που κατάφεραν να κατακτήσουν την άνοδο στην Basket League (Ηρακλής, Περιστέρι, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Τρίτωνας). Η υπόθεση του ικανού PG/SG δεν είναι απλή για τον Χαρίλαο Τρικούπη, που καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να αποσπάσει την απογραφή του.