Στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, ο Χαρίλαος Τρικούπης έδειξε καλό πρόσωπο και κατάφερε να επικρατήσει επί του Βίκου Ιωαννίνων (78-69), ο οποίος ναι μεν βρίσκεται μία κατηγορία πιο κάτω αλλά διαθέτει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά των Μεσολογγιτών απουσίαζαν οι Ερμείδης και Τσουμάνης, ωστόσο και οι δύο αυτοί παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις του συγκροτήματος του Μούτσιου το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Χαριλάου Τρικούπη:

Στη τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο 7/10 η ομάδα μας επικράτησε του @vikosfalcons με 78-69. Η ομάδα μας για ακόμη ένα παιχνίδι στερήθηκε των υπηρεσιών των Τσουμάνη και Ερμείδη που είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και σύντομα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
Αύριο Τετάρτη 27/9 στις 12:00 στο Golden Hall στην Αθήνα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Elite League. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν η πρόεδρος κυρία Βασιλική Μπελέκου, ο προπονητής Ηλίας Μούτσιος και ο αρχηγός Γιάννης Μολφέτας.