Ο Zach Bryant μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερμή Σχηματαρίου για το αυριανό (1/4) ματς με τον Τρίτωνα. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ζακ Μπράιαντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, εν όψει του αγώνα κόντρα στον Τρίτωνα, για την 25η αγωνιστική της Elite League. Ο Αμερικανός άσος κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων την παρουσία του στο Σχηματάρι, την περασμένη αναμέτρηση με το Ψυχικό και τον στόχο των playoffs, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της ομάδας μας.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζακ Μπράιαντ: 

-Ζακ πώς βιώνεις έως τώρα την παρουσία σου στο Σχηματάρι; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

«Απ’ όταν ήρθα εδώ, ένιωσα να είμαι ευπρόσδεκτος και με καλωσόριζαν θερμά στην οικογένεια που έχουμε. Το Σχηματάρι είναι όμορφο, αλλά μικρό συγκριτικά με ότι έχω συνηθίσει, αλλά είναι ένα πολύ φιλικό μέρος με αγαπημένους ανθρώπους».

-Ποιο θεωρείς πως ήταν το «κλειδί» του αγώνα στην ήττα μας από το Ψυχικό;

«Νομίζω πως η αντίπαλη ομάδα δεν μας ένιωσε καν. Εμείς σαν ομάδα δεν παίξαμε σκληρά και αφήσαμε μία έμπειρη ομάδα να τα κάνει όλα μέσα στο παρκέ. Τους αφήσαμε να είναι άνετοι και έτσι βρήκαν ρυθμό».

-Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Τρίτωνα. Τι πιστεύεις για αυτό το ματς;

«Νομίζω πως αυτός ο αγώνας θα είναι μία σκληρή μάχη, επειδή είμαστε αναστατωμένοι από το προηγούμενο ματς και ο Τρίτωνας είναι μία ομάδα καλής φυσικής κατάστασης και παίζει σκληρά».

-Απομένουν ακόμη έξι παιχνίδια. Μπορεί ο Ερμής να πετύχει τον στόχο των playoffs;

«Σίγουρα μπορούμε να το πετύχουμε αν μείνουμε ενωμένοι και κάνουμε καλύτερο ο ένας τον άλλον κάθε μέρα».

-Τι έχεις να πεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας;

«Οι φίλαθλοι του Ερμή ανυπομονούν για το επόμενο παιχνίδι και για περισσότερο συναρπαστικό μπάσκετ. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδό μας για να φτιάξουν μία ηλεκτρική ατμόσφαιρα και να μας ωθήσουν προς τη νίκη».