Τις δηλώσεις τους έκαναν οι πρωταγωνιστές της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος μετά την πρεμιέρα της Ελίτ Λίγκ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

– ίς ύς: ώς ώ

 

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΝΕΜ στην φετινή Elite League Ερρίκος Ντυνάν, επικρατώντας του Χαριλάου Τρικούπη με 74-65.

 

ές ά ή ώ ώ ς ής ές, Aristotelis Zaraidonis ή ύ ά:

 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Ενώ βρεθήκαμε πίσω, με τις οδηγίες των προπονητών μας βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να βρούμε το ρυθμό μας και να πάρουμε μια πολυπόθητη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν μένουμε, όμως, σε αυτό και κοιτάμε κατευθείαν το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου».

 

Για την ατμόσφαιρα στην NEM BC Arena: «Και πέρυσι σαν αντίπαλος το είχα ζήσει, αλλά και φέτος που ο κόσμος ζητωκραύγαζε για εμάς, μπορώ πλέον να πω ότι ήταν μία από τις ωραιότερες ατμόσφαιρες, όχι μόνο στην κατηγορία αλλά σε όλη τη χώρα συνολικά. Ο κόσμος ήταν μαζί μας, μας βοήθησε και λειτούργησε πραγματικά σαν να είναι 6ος παίκτης μας».

 

ά ώ ώ ά, Γιάννης Μήτσιαλος ή: «Όπως σε κάθε πρεμιέρα, έτσι κι εμείς ξέραμε τη δυσκολία που θα είχε ο αγώνας. Αναμέναμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το φιλικό που είχαμε δώσει. Ο Χαρίλαος Τρικούπης ήταν πιο ανταγωνιστικός, μας έβαλε κάποια προβλήματα που έπρεπε να τα λύσουμε, στο τέλος όμως φτάσαμε στη νίκη. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε με αισιοδοξία».

 

Για την παρουσία του Avraam Kallinikidis: «Ο Άκης δεν είχε τόσο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, όμως κατάφερε να κάνει μία εκπληκτική και σίγουρα καταλυτική εμφάνιση. Η παρουσία του στην ομάδα μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή με τον Χαρίλαο Τρικούπη λειτουργούν σαν παραδείγματα για τους νεότερους παίκτες μας και θέλουμε αυτό το πρότυπο αθλητή να το περάσουμε και στο NEM Basketball School».